Contact opnemen?

Heb je vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op.

Heb je nog een vraag of opmerking?

Neem vrijblijvend contact met ons op via het onderstaande contactformulier. Wij komen dan zo snel mogelijk bij je terug op al je vragen te beantwoorden.

Telefoon

Openingstijden

Ma: 09.00 – 17.00
Di: 09.00 – 17.00
Wo: 09.00 – 17.00
Do: 09.00 – 17.00
Vrij: 09.00 – 17.00
Za: Gesloten
Zo: Gesloten

Veelgestelde vragen

Heb je nog een vraag over een van onze diensten? Lees hier de veelgestelde vragen en ontdek of jouw vraag misschien al beantwoord is. Wij helpen je graag persoonlijk verder als je nog andere vragen hebt.

Hoe snel kan ik reactie verwachten?
Wanneer je het contactformulier heeft ingevuld reageren wij altijd binnen 24 uur.
Wat houdt werkplekbeheer in?
Werkplekbeheer gaat eigenlijk over alles wat iemand nodig heeft om optimaal te kunnen functioneren op zijn werkplek. Dit gaan dus over goed werkende laptops, systemen die goed met elkaar samenwerken, optimaal gebruik van ICT.
Wat houdt Multi factor authenticatie (MFA) in?
MFA houdt in dat er meerdere stappen nodig zijn om in te loggen met een wachtwoord. Het systeem combineert iets wat je weet met wat je hebt. Bijvoorbeeld een wachtwoord of pincode met een SMS, E-Mail of biometric print.
Wat betekent VoIP?
VoIP en staat voor Voice over Internet Protocol. Dit betekend bellen via het internet
Hoe werkt bellen met Microsoft Teams?
Met Microsoft Teams bellen krijgt elke Microsoft 365 gebruiker een vast telefoonnummer in Microsoft Teams toegewezen. Zij kunnen daarmee bellen en gebeld worden, doorverbinden en ze hebben uiteraard een voicemail.
Wat is 3CX

3CX is een cloud oplossing voor telefonie. Met een 3CX oplossing wordt het beheer van de telefonie veel gemakkelijker. Dit komt, doordat alles wordt opgeslagen in de cloud. Je kunt telefoontjes opnemen, doorsturen & bewaren. Wil jij meer weten over de 3CX module? Plan dan een kennismakingsgesprek in.

Kennismakingsgesprek

Wil je meer weten over werkplekbeheer en hoe het jouw bedrijf kan helpen?

Wij helpen je graag persoonlijk verder met al je vragen en de verschillende mogelijkheden tijdens een kennismakingsgesprek. Plan vrijblijvend een gesprek in.