Veelgestelde vragen

Heb je nog een vraag over een van onze diensten? Lees hier de veelgestelde vragen en ontdek of jouw vraag misschien al beantwoord is. Wij helpen je graag persoonlijk verder als je nog andere vragen heeft.

Wat betekent VoIP?
VoIP en staat voor Voice over Internet Protocol. Dit betekend bellen via het internet
Wat is 3CX

3CX is een cloud oplossing voor telefonie. Met een 3CX oplossing wordt het beheer van de telefonie veel gemakkelijker. Dit komt, doordat alles wordt opgeslagen in de cloud. Je kunt telefoontjes opnemen, doorsturen & bewaren. Wil jij meer weten over de 3CX module? Plan dan een kennismakingsgesprek in.

Wat houdt Multi factor authenticatie (MFA) in?
MFA houdt in dat er meerdere stappen nodig zijn om in te loggen met een wachtwoord. Het systeem combineert iets wat je weet met wat je hebt. Bijvoorbeeld een wachtwoord of pincode met een SMS, E-Mail of biometric print.
Wat houdt werkplekbeheer in?
Werkplekbeheer gaat eigenlijk over alles wat iemand nodig heeft om optimaal te kunnen functioneren op zijn werkplek. Dit gaan dus over goed werkende laptops, systemen die goed met elkaar samenwerken, optimaal gebruik van ICT.
Hoe werkt bellen met Microsoft Teams?
Met Microsoft Teams bellen krijgt elke Microsoft 365 gebruiker een vast telefoonnummer in Microsoft Teams toegewezen. Zij kunnen daarmee bellen en gebeld worden, doorverbinden en ze hebben uiteraard een voicemail.

Heb jij nog een vraag of opmerking?

Heb jij nog een vraag over werkplekbeheer of over een van onze diensten? Meen vrijblijvend contact met ons op, dan helpen we je graag verder. Je kunt ons bereiken door te bellen naar 036-8200300 of een mail te sturen naar info@iconnect4u.nl. Wij komen dan zo snel mogelijk bij je terug om al je vragen te beantwoorden.

"Al meer dan 25 jaar zijn we met ons team bezig om de beste ICT diensten voor onze klanten te bouwen en te onderhouden. Klanttevredenheid is waar we het voor doen en onze klanten waarderen dat."
Annejan

Eigenaar, IconneCT4u

Voorkom storingen

Heb jij in jouw bedrijf vaak storingen of problemen met systemen en software?

Zorg ervoor dat iedereen ongestoord kan werken en optimaal gebruik kan maken van alle systemen. Wij helpen je graag verder met het optimale werkplekbeheer.