IconneCT4u

Over ons

Benieuwd wie wij zijn en waarom wij doen wat we doen? Lees hier over het verhaal achter IconneCT4u.

3

IconneCT4u

Over ons

Benieuwd wie wij zijn en waarom wij doen wat we doen? Lees hier over het verhaal achter IconneCT4u.

Waarom IconneCT4u?

Bij IconneCT4u staan we voor de beste service en beloven we niks wat we niet waar kunnen maken. Jij weet altijd precies waar je aan toe bent.

Bewezen goede service

We hebben al veel klanten mogen helpen met het beste werkplekbeheer en bewezen goede service.

Tevredenheid is onze binden

Wij gaan niet voor binding door middel van langlopende contracten maar voor tevredenheid van onze klanten.

We doen wat we beloven

Jij weet altijd wat je kan verwachten van ons. We doen alleen wat we kunnen en beloven nooit wat we niet kunnen.

Flexibel en doeltreffend

We werken altijd met een gericht doel en stellen ons altijd flexibel in.

Microsoft365 op maat

Wij bieden altijd een maatwerk oplossing met onze Microsoft365 diensten die past bij jouw onderneming.

Scherpe en eerlijke tarieven

Bij ons ben je altijd verzekerd van eerlijke prijzen en rekenen wij geen overbodige kosten.
Ongestoord werken

Scherpste prijzen en beste service

Klanttevredenheid is waar wij het voor doen. Wij willen ervoor zorgen dat jij altijd ongestoord kunt werken en optimaal gebruik kunt maken van alle systemen en ICT. Door onze ruime ervaring zijn we 3CX specialist geworden op de VOIP markt en durven we ook te zeggen dat wij zeer bedreven zijn in het op maat maken van Microsoft365 diensten. Door onze platte organisatiestructuur hebben we geen overbodige overhead kosten en kunnen we je altijd scherpe en eerlijke tarieven bieden.

Onze klanten

Klanten waar wij trots op zijn

Klanten die wij hebben ontzorgt van het inrichten van hun werkplek. Zij hebben gekozen voor de beste service van IConnecT4u! Gaan we jouw werkplek ook inrichten?

Werkplekbeheer

Ben jij opzoek naar een ICT bedrijf die jouw van al je ICT zorgen kan ontzorgen

Bij IconneCt4u zorgen we ervoor dat jij optimaal gebruik kunt maken van al jouw ICT systemen en ongestoord kunt werken. Neem vrijblijvend contact met ons op zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden.

Hoe wij denken

Missie & visie

Benieuwd waarom we doen wat we doen en wat we willen bereiken? Bekijk hier onze missie en visie.

Bij IconneCT4U willen we de beste diensten aanbieden met duidelijke en gebruiksvriendelijke ondersteuning. We willen het voor jouw zo gemakkelijk mogelijk maken zodat jij zich nergens meer zorgen om hoeft te maken. Hierbij maken we gebruik van Software en hardware van bewezen leveranciers en doen we dit voor de scherpste tarieven in de markt.
Vroeger was ICT moeilijk en ingewikkeld, maar die tijd ligt allang achter ons. ICT bedrijven konden de hoogste tarieven vragen omdat niemand begreep wat ze deden. Wij zijn anders: ICT is niets meer of minder dat een stuk gereedschap om het dagelijkse werk uit te kunnen voeren. Hier hebben wij geen dure accountmanagers, consultants of projectmanagers voor nodig. Wij willen de ICT niet moeilijker en duurder maken dan het hoeft te zijn.

Heb jij nog een vraag of opmerking?

Heb jij nog een vraag over werkplekbeheer of over een van onze diensten? Meen vrijblijvend contact met ons op, dan helpen we je graag verder. Je kunt ons bereiken door te bellen naar 036-8200300 of een mail te sturen naar info@iconnect4u.nl. Wij komen dan zo snel mogelijk bij je terug om al je vragen te beantwoorden.

"Al meer dan 25 jaar zijn we met ons team bezig om de beste ICT diensten voor onze klanten te bouwen en te onderhouden. Klanttevredenheid is waar we het voor doen en onze klanten waarderen dat."
Annejan

Eigenaar, IconneCT4u

De beste service

Wil jij optimaal gebruik kunnen maken van van al je systemen of software?

Bij IconneCT4u zorgen we altijd voor een oplossing op maat die past bij jouw bedrijf. Je kunt vrijblijvend contact met ons opnemen, dan bekijken we samen de mogelijkheden